БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Објавена програмата за Битфест 2017. Отворање на 21ви Јуни 2017 г. во 19.00 ч. со рок концерт “Вртолом” на ракометното игралиште во Битола…

Повеќе од програмата на следниот линк http://www.bitola.gov.mk/програма-за-битфест-2017/

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here