БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес започна скијачката сезона на ски патеките кај с.Нижеполе. Покана до сите и за утрешното промотивно скијање. Нека е аирлија.

 Фотографии од ЈП Стрежево

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here