БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нови живеалишта за највеселите жители во нашиот градски парк. Благодариме Ротари Клуб Битола…

Фото Ротари Клуб Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here