БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Working in progress…

Во тек е подготовката на скулптурата од сончев часовник која ќе биде поставена кај Еврејските гробишта во Битола, Македонија. Ова е нејзината моментална подготовка, јули 2018 година, изработенa од скулпторот Мати Грунберг кој е со македонско потекло, роден во Скопје, со поддршка од израелскиот амбасадор Дан Оријан!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here