БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Овај вторник битолчани се разбудија со снежна покривка од 5 см. Снегот ќе продолжи да паѓа и во текот на денот…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here