Нова снежна покривка, исчистен и прооден пат, камин и топло чајче не можи да биди на никое место поубаво од Чајџилницата кај нашето Ниже Поле. Санките, децата и да си повелите на чист воздух кој е гратис за сите…

Фотографии Стрежево Ски Центар Ниже Поле