Во боречките спортови некогаш губиш, некогаш победуваш. Ние ја имавме таа чест да од Цирих Швајцарија се вратиме со ПОБЕДА во профи ММА борба за нашиот помошник инструктор, Џиуџицу и ММА борец Филип Божиновски.

Победа со гушење во прва рунда, 4та минута со максимална доминација и контрола на борбата на нашиот борец за која се подготвуваше месец дена.

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Голема благодарност до сите наши спонзори кои помогнаа за оваа борба, голема благодарност до менаџерот Урим Саити, до целиот тим од НКБ и сите наши фанови кои дадоја подршка за нашиот борец да успешно ја продолжи својата спортска кариера и учењето на боречки вештини и спортови.

Продолжуваме…

Нинџутсу Клуб Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here