Моја Битола, моја публико, знајни и незнајни луѓе. Ве поканувам на мојот Стенд ап настап во Битола кои ќе биде прв од мојата мала стенд ап турнеја овај период . Овај петок 21 јули со почеток од 20 часот во Хотел Театар. Настапувам со релативно нов материјал различен од претходните настапи , време траење час и половина, после сите слободни за низ Корзо. Секој еден е поканет на настапот а јас ви гарантирам вистинска забава и смеа. Сите информации се достапни за флаерот, а резервации може да направите и да го обезбедите вашето место на 078 356 786, во коментар под објавата или во порака кај мене на профил. Се гледаме во петок

Не сум стоматолог ама ќе се погрижам за вашата насмевка !

Александар Георгиевски