БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Не е лесно да си Downhill Biker: Погледнете зошто ова е најекстремниот и најбозбудлив спорт!

А утре, дојдете си горе на Пелистер да не гледате во живо! 👍

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here