БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

 

Како изгледаше надворешноста на Офицерски Дом во неговите најубави години. Белата и сјајна боја, чистина, зеленило, плетените столици и железните маси кои сите ги паметиме…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here