Музика Александар Тарабунов-Тара

Текст: Зоран Стојановски-Зонде

Аранжман: Александар Тарабунов-Тара

Гитара: Александар Таушанов
труба: Сенад Усеин

Учествуваат: Дора Китанович, Илија Карадакоски

Видео Зоран Зонде Стојановски