БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Пролетта во земјава и на северната хемисфера почнува денес во 10 часот и 37 минути. На првиот пролетен ден им се радуваме и на нашите „цвеќенца“, заедно со нивните родители.

Болница Плодност Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here