БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Матурант од Техничкото училиште во Битола ги засени сите матуранти покрај себе. Покрај толку многу џипови, спортски автомобили, матуранти кои бркаат некој престиж со автомобили од мама, тато и чичо, а по некој и од богатиот комшија, истиот ги засени сите. Отиде на својата матурска прослава со машина за сечење дрва. Со почит кон неговата храброст и да го поздравиме и ние…

Извор Тера.мк


Фотографијата ја направи Перица Поповски

 

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here