БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

За време на продолжен натпреварувачки викенд во Маврово кој изобилуваше со исклучителни атрактивни натпревари, Slope Style, Big Air во четвртокот и петокот, надополнети со FIS Сноуборд меѓународните натпревари

како и државното првенство на Македонија во дисциплината Велеслалом и сноуборд, во помладите категории, каде посебна популарност влечат најмладите бордери од битолскиот клуб SSNL Евгениј Ристевски и Андреј Мушуланов во категорија деца до 10 години,

кои генерално и немаат конкуренција во категориите за кои се натпреваруваат и до 16 г. покажаа напредни натпреварувачки перформанси и ги собраја сите медали во нивните категории. Од нас најголеми честитки и поголеми успеси понатаму!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here