Лошиот почеток на 2023 година не ме спречи да успеам да останам на врвот. И покрај лошата година со малку тренинзи, недоволно подготвен, малку финансии, успеав да се изборам за првото место во генералниот пласман за 2023 година. Сакам да се заблагодарам на сите кои ме бодреа, кои веруваа во мене и покрај се. Да се заблагодарам на мојата фамилија која е со мене секогаш и секаде. Минатата година останав без мојот најголем навивач за кој знам дека ме гледа и навива од горе и затоа сакам овој шампионат да го посветам на него. Фала Ви на сите за поддршката која ми ја пружате. 2024 одиме сo полн гас….
Дедо ова е за тебе… 🤍🕊️

ПЗУ Амбуланта 2
Enduro Team Vodno – Skopje / Ендуро Тим Водно – Скопје
Adora Business Group
BV Business Group
Shindetrans
Изворска
Set Graf

Антонио Дамјановски (16)