БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

По повод 1ви Април, денот на шегата, битолчани и оваа година, на самиот Широк Сокак , продефилираа секој во своја режија, маскирани во најразлични маски низ битолските улици и кафе-барови. Оваа година имаше и што да се види. Секоја чест за инвентивноста на овај битолчанец. Дефинитивно наш избор за најдобра маска. Браво и респект…


Извор Димитар Петковски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here