Болница Плодност продолжува со традицијата да ги мотивира своите вработени да го дадат најдоброто од себе. Така, наградени вработени лица за месец април 2018 г. се медицинската сестра Весна Балаловска Илиевска од одделот амбуланти и лабораторискиот аналитичар Даниел Костевски. Секогаш мотивирани и успешни лица е заштитен знак на Болница Плодност. Честитки до нив…