БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Безгрижното детство во комбинација со прекрасните родители кои се стожер на нашиот здрав развиток се предуслов за формирање на комплетно здрава личност. Тоа се најголемите приоритети во животот на сите нас и секој мора да изнајде начин како да ги спроведува и негува, најубаво како што знае и умее.

 Како да ги земеме за пример, оваа група на битолчани кои своите најмили ги носат во највисоката и најздрава “градинка” која се наоѓа на 1950 метри надморска височина, во срцето на Баба и близу Пелистер- познатата “Ловечка куќа” или Планинарски Дом Широка.

Место кое изобилува со чист воздух, здрава средина, восхитувачки поглед и реновирано катче кое ги има сите модитети за заедно со вашите “другарчиња” и фамилија да поминете еден прекрасен ден.

Голема благодарност до Коче и Саша за фотографиите и продолжете со исто темпо! Ви блазесуваме…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here