Ова е модерна детска енциклопедија со паметен таблет. Содржи интересни податоци за различни животни. Децата можат лесно да го извадат таблетот од сликовницата и да си играат со него.

Оваа сликовница нуди спој од 4 можности: гласови од животни, забавни мелодии, интересни прашања и игри. Кога овие можности се дополнети со толку впечатливи и убави илустрации, впечатокот е навистина комплетен, а и забавен.

– Кога ќе ја притиснете на таблетот можноста „Гласови“, може да се слушнат звуци на животни.

– Кога ќе се одбере можноста „Мелодија“, се притиска на животните и се слуша мелодија.

– За можностите „Прашања“ и „Игри“, притиснете на животните за да одговорите.

Ова е дефинитивно најубавата и најзабавна сликовница за вашето дете.