⭐️ ДЕЧИЊА, од најмали до најголеми, добредојдени сте сите💫

⭐️ САБОТА, 06.01.2024та во 11ч пред Офицерски.

💛 СЛАВА НА БОГА, нашата песна ќе ечи до небото 💫