БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Филип Кузмановски по проблемите со коронавируост се врати во составот на Хановер, кој денес ја запиша првата победа во новата година. На свој терен, Хановер славеше убедливо над Нордхорн Линген со 31-22, а македонскиот репрезентативец беше творец на два гола.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here