Би ги замолила сите матуранти/ полуматуранти родители или роднини на истите на кои им е потребна помош околу матурската прослава да ми се обратат во порака, исто така и сите шминкери/ фризери/ салони за убавина/ нокти/ инфивидуалци кои имаат облека која е компетента за матура и се подготвени да подарат нешто/ финансиски средства да ми се обратат во порака. Од битолчани за битолчани.

Контакт:

Јашарова Сара