БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ве молам сите што имате било каков контакт со камионџии заглавени а им треба поддршка во храна и вода. ФБ групата Македонците во Англија имаат спремено храна и вода само кажете каде за дотур. Координатор Валентина Мисковска Петрович. Може да ме исконтактирате преку месинџер, Вибер или Ватс Ап 075 385 02 688. Ве молам споделете!!

Повеќе од 1.500 камиони се паркирани на југот на Англија поради неможноста да ја преминат границата и да влезат во Франција. 40 земји привремено ги затворија границите за стоки и патници од Велика Британија, откажувајќи ги летовите од таа земја поради брзото ширење на нов вид коронавирус.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here