БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во поновите години низ нашиот град имаме вистинска битолска легенда која е со голема позитивна енергија и ја шири помеѓу нас и нашиот град. Погледнете ги видеата и респект​ за Свежио!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here