БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Документарен филм за националниот парк Пелистер, неговите убавини и можности за  планинарски туризам, велосипедизам, параглајдинг, алпинизам и многу друго. Погледнете го и научите нешто повеќе за него…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here