„Black Point“ е нова парфимерија во Битола која наскоро ќе биди отворена на локација во центарот на градот!

Инспирирани од познатите светски дизајнери на парфеми сега битолчани ќе имаат голем избор на преку 200 различни женски, 140 машки и 50 унисекс парфеми како и освежувачи за нивните автомобили.

И затоа среда на 26.06.2024 г. во комплекс Стаклена Зграда, веднаш до слаткарница „Сагар“ Ве покануваме на големото свечено отворање!

Подгответе се уште од сега да го откриете вашиот нов и препознатлив стил!

Black Point Парфимерија