БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчани во живо ќе бидат дел од навивачката еуфорија за натпреварот на репрезентацијата на Македонија против Австрија кој во текот на утрешниот ден, недела 13.06.2021 г. ќе се одигра во Букурешт, Романија како најава за почетокот натпревари кои му претстојат на нашиот тим за Европското првенство во фудбал.

Ултрас Битола на пат за Букурешт со парола за нашиот прерано починат сограѓанин, Алексанар Ставревски Трската.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here