БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанецот Дејан Киревски си ја познава неговата работа !!! Научете и вие од него и направите сами (DIY) мини фурна на дрва за ПИЦА од пилатес балон 65 цм за вежбање и бетон !!! 
Доколку Ви се допаѓаат неговите видеа одете на Youtube каналот и стиснете SUBSCRIBE LIKE И SHARE !!!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here