Од DIY фабриката на битолчанецот Дејан Киревски. Направете сами машинче за правење пари (трик):

Како да загреете вода или зготвите нешто само со едно парче дрво, мал ракетен шпорет?

Како да направете сами силен редуктор од дел изваден од стар велосипед и моторче од бришачи од автомобил 12 волти, може да се искористи за печење прасе, јагне и друго на ражен.

by Mr.DK DIY…

 Respect!