БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Неколку интересни работи од работилницата на битолскиот иноватор Дејан Киревски. Како да направите модерна ЛЕД ламба од стар бандаж од велосипед ?!

https://youtu.be/s_Mnu82Ac4U

Како да направите интересен и корисен универзален клуч триаголник ?!

https://youtu.be/XK0eW9MFMdc

Како да направите универзален клуч со ланец од велосипед ?!

https://youtu.be/fI8yherM1DA

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here