БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во ова време на таблети и смартфони погледнете како на вашите деца сами да им направите интересна звучна играчка за добивање на поголема концентрација..!!! 

Погледнете го видеото и ако Ви се допаѓа стиснете LIKE SHARE AND SUBSCIBE !!!! 

Од фабриката DIY на битолчанецот ДК…
ВИ БЛАГОДАРИМЕ!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here