Сите знеме колку е тешко да мешаме на раце кога се приготвува сезонскиот ајвар, затоа еве едно добро решение како и вие да си направите ваква едноставна миксер машина за ајвар, новото DIY Youtube видео на битолчанецот Дејан Киревски ..
Како да си направите дома автоматска машина за мешање на ајвар, слатко или џем…

Посетете го неговиот Youtube канал и доколку ви се допаѓа ова ново видео стиснете
Like share and SUBSCRIBE !!

Mr.DK DIY