БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ново видео од битолчанецот Дејан Киревски !!! Направете сами од стара секира алатка за цепење дрвца за потпалување, многу побезбедно, побрзо и полесно за работа !!! 
Посетете го неговиот канал Mr.DK DIY и Стиснете 

SUSCRIBE LIKE и SHARE !!!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here