БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битола и битолчани денес треба да бидат најгорди❤️
За Битола каква што сакаме да е секој ден, не само денес.
За битолчани кои денес беа Трчај бе!… објави директорот на Трчај Бе, Никола Димитровски на социјалните мрежи.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here