БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Стари фотографии од битолчани сликани на Олимписки базен во Битола фотографирани најверојатно во 70тите години. 
Како шо ни раскажаа битолчани, поточно Стојко Стојаковски на сликата долу десно е Миле Капако малиот, бивш директор на Трготекстил во Скопје, сега сопственик на бутик Пјер Карден во трговскиот центар во Скопје, додека горе десно е Верчето сестра на Трајкото , кои во Битола живееле кај карши Гроздо а сега двајцата живеат во Скопје и Мира и Соња кои се потпрени една на друга…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here