БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Деновиве во Битола во организација на „WOMAN – World Organisation for Macedonian Awareness & Networking“ и нашата сограѓанка од Австралија, Марина Христов пристигна донација во школски прибор,

средства за лична хигиена, храна облека и обувки кој беа донирани во Хуманитарната Организација „Утешител„ од Битола кои, се надеваме, ќе допринесат за ублажување на материјалните потешкотии на нашите сограѓани.

Искрено се надеваме дека акциите заедно со „WOMAN“,ќе станат пример, што ќе го следат и останатите компании и ќе придонесат кон подобрување на условите на нашите сограѓани.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here