БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во текот на вчерашниот ден во Ски Центарот Маврово, на Цевитана Ски Купот, Ски Клубот Пелистер од Битола заврши со две освоени места во скијачките дисциплини.
Малите битолчанчиња Јована Јосифовска заедно со Ева Милевска ги добија нивните први медали 🥈.
Големи честитки и ЗАЕДНО СИТЕ ДА ПРОДОЛЖИТЕ ПОНАТАМУ СО УСПЕСИТЕ 🏆🏆!

Извор Ски Клуб Пелистер

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here