Hisilicon K3

Hisilicon K3

Hisilicon K3

Hisilicon K3

 

Hisilicon K3

Hisilicon K3

Hisilicon K3

Hisilicon K3

Hisilicon K3

IMG_20160517_123944

Hisilicon K3

Hisilicon K3

Hisilicon K3

Hisilicon K3

Hisilicon K3
За уште поубави впечатоци посетете ја црквата св.Недела и запознајте ги нејзините прекрасни домаќини на чело со Прота Диме…Има уште многу нешта кои таму можете да се доживеете и осознаете…Благодариме