За денес ви препорачуваме :

👉Телешка чорба

👉Ориз

👉Полнети пиперки

👉Гравче

👉Макарони со пилешко

👉Посна сарма

👉Шарена тава

👉Полнет црн патлиџан

👉Селско тавче

👉Ребро во фурна

👉Пилешко со брокула и морков

👉Свински врат со печурки

👉Пилешко со шафран

👉Гулаш

👉Пире

Повелете во Кичен Централ или нарачајте за дома на 071 242 601

🥗🍴