Почитувани,

Ве известуваме дека билетите за концертот Македонска Рок Симфонија ќе бидат пуштени во продажба утре, понеделник, 22.04.2024, по цена од 400 денари во Тобако Димпо, Битола, локации: Ленски мост, Грозд, Нов пазар, секој ден од 09 до 23 часот.

Ви благодариме и се гледаме на концерт.

НУ Камерен Оркестар на Битола