Интересен МАГИЧЕН трик на битолчанецот Дејан Киревски-“Како да направите од прстите на вашите раце да излегува чад?!”

Следете го неговиот канал и доколку Ви се допаѓа притиснете Like Share и SUBSCRIBE !!!!!  

     https://www.youtube.com/watch?v=FZy-pBQy56A