ЛУДА ЗАБАВА НА ПЕЛИСТЕР!!!

Да го напрајме Pelister Downhill Cup поинтерeсен и повозбудлив.

Сабота 2-ри Јуни кај Детското одморалиште на Пелистер!
#SSNL #extremebt

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here