БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во текот на вчерашниот ден на фб страната Битолски проблеми од страна на битолчанката Ана Прекурака Котевска низ битолските улици беше забележано едно од новите автоматски транспортни возила. Истото е во сопственост на некои од нашите сограѓани и најверојатно е со најнова технологија, автопилот и автоматска навигација.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here