БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Состојбата кај Тунело во Битола е нормална и редовна. Не се забележани прослави со чочеци и жива музика бидејќи истиот е стар повеќе години.

Во текот на вечерните часови можат да се забележат само до уши заљубени парови кои водат љубов со восхитувачки поглед кон нашиот град.

До денес нема најави за поголеми забави кои се актуелни во другиот дел од нашата земја. Фала чао пријатно. Сликите не се наши туку од интернет, некоја е потпишана некоја не. Благодариме.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here