Норвежаните од ракометниот клуб Филинген Берген денес го прошетаа Широк Сокак. И покрај големиот дожд еден од нив се шеташе по чорапи и влечки. Дај боже да “завлечка нога” и вечер да си ги испратиме убедливо поразени.

19.00 ч. РК Еурофарм Работник- Филинген Берген

Фото Димитар Петковски