Почитувани, на ден 03.06.2018 во периодот од 10 до 18 ч., ќе се спроведи промотивна хуманитарна акција за реализација на кампот за хипотерапија во долниот парк во Битола.
До долго посакуваната реализација на проектот ни остануваат уште 500 шољи или маици, со кои добивате ваучер за јавање. Затоа ни треба Вашата поддршка да помогнеме на една од најранливите категории.
Средствата кои ќе бидат собрани ќе бидат искористени за купување на опрема за јавање која е потребна на лицата со посебни потреби.
*** Купи, уживај и помогни ***

CAROUSEL- Здружение за деца со аутизам целебрална парализа и пречки во развојот