image description

Нашиот битолчанец Крсте Роџевски кој живее и работи во Њујорк, Америка на 7-ми септември ќе има целовечерен концерт во Народен театар Битола

Влезници по цена од 300ден ќе бидат пуштени во продажба во четврток на билетарата на Центарот за култура која работи од 15.00-20.00ч.