БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

image

„За секој минувач со добра мисла, да се напие вода, да си ја освежи душата. Секој што ќе се напие, ако сака да го помоли Господ за наше добро и за благосостојба на сите“,

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here