На 03.07.2024 година како дел од The Stars Symphony ќе настапи Констракта, или Ана Ѓуриќ која сите добро ја познаваме по нејзиниот автентичен и креативен настап на Евровизија во 2022 година, каде заврши на 5-то место со песната “In corpore sano”. Со својот настап на Евровизија, таа ја освои наградата Марсел Безансон за уметничка изведба, официјална награда на Евровизија која се доделува за најдобра уметничка изведба, гласајќи од коментаторите од секоја учесничка телевизиска станица на Евровизија.

Како член на критички признатиот српски бенд Земља грува, таа настапувала на некои од најголемите музички фестивали во Србија и Западниот Балкан, вклучувајќи настапи пред артисти како Си Ло Грин и Нувел Ваг. Бендот исто така беше избран да го отвори последниот концерт на Ејми Вајнхаус во Белград во 2011 година.

Карти во продажба по цена од 600 денари во Тобако Димпо, Битола и online на следниот линк: https://www.yournextevent.info/event.php?id=49