Конечно и Јошката се предаде. Избраничката Гордана Аспровска без двоумење рече “Да”…

Предлогот за брак падна во Монако една од точките на нивното крстарење по Медитеранот, во дворецот на Кралицата од Монако, со благослов од неа и Бога.

Среќно нека им биде и да се ќердосаат!

Видео на Фејбук профилот Јошка Битола

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1615566585144034&id=100000721230884

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here